Castello Di Querceto La Corte Colli Della Toscana Centrale IGT 2013 0,75L - 13,5%

Raktárkészlet: 9 db
Castello Di Querceto La Corte Colli Della Toscana Centrale IGT 2013 0,75L - 13,5%

Szőlőfajta

Sangiovese

Termelési terület

Toscana

Szín

rubinvörös

Jellemzők

enyhe balzsamos jegyek, kiegyensúlyozott, elegáns és meggyőzően száraz,

vörös gyümölcsös karakterek

Párosítás

steak, vadételek

Évjárat

 2013

Kiszerelés

 0,75L

Alkoholtartalom

 13,5%

12 890 Ft
A vásárlás után járó pontok: 129 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
Részletek

Miért szeretjük az olasz bort?

Az olasz borok hosszú és gazdag történelmükkel, sokszínűségükkel és kiváló minőségükkel világszerte elismerést kaptak. Az olasz borok szeretetének mély gyökerei vannak, és számos tényező járul hozzá ahhoz, hogy miért is olyan különlegesek és értékesek számunkra.

Az olasz borok sokfélesége az egyik legnagyobb vonzerő. Olaszország a világ egyik legnagyobb szőlőtermelője, és a különböző szőlőfajtákból, borvidékekből és termőhelyekből származó borok széles skáláját kínálja. Minden régió, város és terület egyedi borstílussal és jellegzetes ízvilággal büszkélkedik, így mindenki megtalálhatja a saját ízlésének és érdeklődésének megfelelő bort.

Az olasz borok történelmi és kulturális jelentősége is figyelemre méltó. A borászat hagyományai évszázadokra nyúlnak vissza, és az olasz borászok igazi mesterek a szőlőművelésben és borkészítésben. Az olasz borok erőteljesen kapcsolódnak az ország történelméhez, kultúrájához és gasztronómiájához. A borászat a közösségek szerves részét képezi, és a borkészítés művészete generációról generációra öröklődik.

Olaszország híres a kiváló minőségű borokról, amelyek figyelemmel kísérik a modern borkészítési technikákat és a hagyományokat is. A borászok és pincészetek elkötelezettek az innováció és a minőség iránt, így a világ minden tájáról érkező borkedvelőknek kiváló minőségű italokat kínálnak.

Az olasz borok megfelelnek a különféle ízléspreferenciáknak és alkalmaknak. Olaszországban készülnek elegáns és könnyed fehér borok, gazdag és komplex vörös borok, remek pezsgők és édes desszertborok is. Az olasz borok sokoldalúságát bizonyítja, hogy minden étkezéshez megtalálhatjuk a megfelelőt, legyen szó egy könnyed vacsoráról, ünnepi alkalomról vagy akár egy baráti összejövetelről.

Az olasz borok a gasztronómiai élmények kiemelkedő részét alkotják. Olaszországban az étel és a bor szorosan összefonódik, és az étkezések kísérőjeként a borok igazi íz- és élményspektrumot kínálnak. Az olasz ételek és borok harmonikus kapcsolatban állnak, és egymást kiegészítve növelik az emlékezetes pillanatokat.

Az olasz borok átadják az olasz életstílus és életöröm esszenciáját. Az olaszok híresek az élvezetek és az öröm ünneplésére való hajlamukról, és az olasz borokhoz való viszonyuk ezt tökéletesen tükrözi. Egy jó borral és társasággal töltött estély az öröm és a közösség megélése, és az olasz borok ezt az életstílust tökéletesen szimbolizálják.

Az olasz borok emellett a táj és a természet megörökítését is képviselik. A különböző borvidékek környezete, a dombok, a szőlőültetvények és a vidéki látvány mind-mind hozzájárulnak az olasz borok egyedi karakteréhez. Amikor egy pohár olasz bort kortyolunk, az ízeken túlmenően az olasz táj szépségének és gazdagságának egy kis részletét is magunkhoz vesszük.

Összességében, az olasz borok változatossága, minősége, kulturális jelentősége, gasztronómiai értéke és az olasz életstílust megtestesítő vonzereje mind-mind együttesen hozzájárulnak ahhoz, hogy miért is kedveljük és értékeljük annyira ezeket az italokat. Az olasz borok nemcsak italok, hanem érzelmek, történelem és ízélmények kifejezői, amelyek örömmel és értékkel töltik meg az életünket.

Adatok
Gyártó
Castello Di Querceto Spa
Google Termék Kategória
Wine
Raktárkészlet
9 db
Cikkszám
CQ006
Tömeg
1,3 kg/db
Webáruház készítés
simplepay_hu