Részletek
Adatok
Részletek
A Berta Monprà Grappa hordóban érlelt grappa amely Barbera és Nebbiolo törkölyből készül. A párlat szakaszos eljárással, gőzzel fűtött rézüstökben készül. Palackozás előtt, 40%-os alkoholtartalommal, körülbelül tíz–tizenkét hónapot pihen szlavón tölgyfahordókban, ahol kialakul harmonikus és lágy karaktere. Aranyszínű árnyalatát szintén a hordós érlelésnek köszönheti.
A Monprà Grappát finom vanília- és kakaójegyek jellemzik, miközben összességében erőteljes benyomást kelt. Elegánsan tárja fel az orrban a sötét gyümölcsök, a vanília és a tölgy aromáit. Illata és íze egyaránt harmonikus, a kortyban jól érzékelhetők a hordós érlelésből származó jegyek. A lágy Monprà Grappa meglepően hosszan megmarad a szájban. Különösen ajánlott kávé, csokoládé vagy aprósütemények mellé. Legjobb szobahőmérsékleten, tulipán alakú száras pohárból fogyasztani, így bontakoztatja ki legjobban aromáit a hordóban érlelt Barbera és Nebbiolo törkölygrappa.
Hordóban érlelt grappa Paolo Berta-tól, Piemontból
A Distilleria Berta az egyik úttörője a hordóban érlelt grappák készítésének. Jól tudják, milyen jelentős hatással van az érlelésre a fa típusa és a hordók mérete. A pince mestere tökéletesen ismeri a fahordós érlelés művészetét – ezt a Berta Monprà Grappa is kiválóan bizonyítja. A megfelelő pillanatban kerül palackba, hogy kiemelkedő minőségű, érlelt (Invecchiata) grappaként mutatkozhasson be.
A Monprà Grappát finom vanília- és kakaójegyek jellemzik, miközben összességében erőteljes benyomást kelt. Elegánsan tárja fel az orrban a sötét gyümölcsök, a vanília és a tölgy aromáit. Illata és íze egyaránt harmonikus, a kortyban jól érzékelhetők a hordós érlelésből származó jegyek. A lágy Monprà Grappa meglepően hosszan megmarad a szájban. Különösen ajánlott kávé, csokoládé vagy aprósütemények mellé. Legjobb szobahőmérsékleten, tulipán alakú száras pohárból fogyasztani, így bontakoztatja ki legjobban aromáit a hordóban érlelt Barbera és Nebbiolo törkölygrappa.
Hordóban érlelt grappa Paolo Berta-tól, Piemontból
A Distilleria Berta az egyik úttörője a hordóban érlelt grappák készítésének. Jól tudják, milyen jelentős hatással van az érlelésre a fa típusa és a hordók mérete. A pince mestere tökéletesen ismeri a fahordós érlelés művészetét – ezt a Berta Monprà Grappa is kiválóan bizonyítja. A megfelelő pillanatban kerül palackba, hogy kiemelkedő minőségű, érlelt (Invecchiata) grappaként mutatkozhasson be.
Adatok
Gyártó
DISTILLERIE BERTA S.R.L.
Google Termék Kategória
Liquor & Spirits
Raktárkészlet
9 db
Cikkszám
DB008-052
Tömeg
1,6 kg/db