Részletek
Adatok
Részletek
Magia Uve – Berta, 43% alkoholtartalommal, 0,7 l
A neves Berta lepárlómanufaktúra egy 1947 óta működő családi vállalkozás, amelyet ma Enrico Berta vezet édesapja, Paolo Berta felügyelete mellett. A lepárló Észak-Olaszországban, Nizza Monferrato közelében található. A vállalat kiemelt figyelmet fordít a hagyományok tiszteletére és a Piemont régióhoz fűződő szoros kapcsolatára – ezt például az is mutatja, hogy termékeiket gyakran nevezik el helyi szőlőültetvényekről. A lepárlás és az érlelés 2002-ben áthelyezésre került a Casalotto di Mombaruzzo melletti szőlőterületekre, ahol még ideálisabb körülmények biztosítottak a párlatkészítéshez.
A Berta Magia Uve egy kiváló minőségű szőlőpárlat, amely gazdag, meleg illatvilággal rendelkezik: narancsvirág, narancshéj, aszalt bogyós gyümölcsök és dohány aromái fedezhetők fel benne. Ízében ezek a jegyek visszaköszönnek, és hosszan megmaradnak a szájban. Ez a nemes párlat válogatott szőlőmustokból készül, nem törkölyből, így nem grappa, hanem valódi szőlőpárlat (Acquavite d’Uva). A lepárlást Berta szakaszos gőzdesztillációs eljárással végzi, majd az ital körülbelül 10 évig érlelődik fahordókban, mielőtt palackba kerülne.
A kiszállított termék évjárata eltérhet a képen láthatótól.
A neves Berta lepárlómanufaktúra egy 1947 óta működő családi vállalkozás, amelyet ma Enrico Berta vezet édesapja, Paolo Berta felügyelete mellett. A lepárló Észak-Olaszországban, Nizza Monferrato közelében található. A vállalat kiemelt figyelmet fordít a hagyományok tiszteletére és a Piemont régióhoz fűződő szoros kapcsolatára – ezt például az is mutatja, hogy termékeiket gyakran nevezik el helyi szőlőültetvényekről. A lepárlás és az érlelés 2002-ben áthelyezésre került a Casalotto di Mombaruzzo melletti szőlőterületekre, ahol még ideálisabb körülmények biztosítottak a párlatkészítéshez.
A Berta Magia Uve egy kiváló minőségű szőlőpárlat, amely gazdag, meleg illatvilággal rendelkezik: narancsvirág, narancshéj, aszalt bogyós gyümölcsök és dohány aromái fedezhetők fel benne. Ízében ezek a jegyek visszaköszönnek, és hosszan megmaradnak a szájban. Ez a nemes párlat válogatott szőlőmustokból készül, nem törkölyből, így nem grappa, hanem valódi szőlőpárlat (Acquavite d’Uva). A lepárlást Berta szakaszos gőzdesztillációs eljárással végzi, majd az ital körülbelül 10 évig érlelődik fahordókban, mielőtt palackba kerülne.
A kiszállított termék évjárata eltérhet a képen láthatótól.
Adatok
Gyártó
DISTILLERIE BERTA S.R.L.
Google Termék Kategória
Liquor & Spirits
Raktárkészlet
3 db
Cikkszám
DB019-264
Tömeg
3 kg/db